VARIKINA CEKINA

ŠIFRA: 019949
MPC: 1.66 €
VPC: 10,00 kn
MPC: 12,50 kn

Opis

Zbog velike količine upita, želimo vam obratiti pozornost na još jedan proizvod koji je učinkovito sredstvo za potpunu higijenu doma i rublja, čak i za prostorije u kojima je boravila osoba pod sumnjom na zarazu COVID-19, prema preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Europskog centra za prevenciju i zaštitu od bolesti.

CEKINA VARIKINA učinkovito čisti i dezinficira razne tvrde površine poput podova, sanitarija, pločica, hladnjaka i sl. Također, uspješno uništava gljivice sa zidova te fungi između keramičkih pločica.

Registrirana je kao biocidni pripravak za upotrebu u domaćinstvu i na površinama namijenjenima javnom zdravstvu.

Za čišćenje i dezinfekciju koristi se kao otopina Cekine i vode u omjeru 1:10, pri čemu zadržava aktivne komponente u koncentraciji dostatnoj za dezinfekciju, preporučenoj od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Tretirane se površine prepuste dezinfekcijskom djelovanju od 30 do 60 minuta, a potom se isperu vodom.
Prilikom čišćenja poda počinje se od jednoga kraja prostorije prema drugom. Treba izbjegavati prelazak s područja koje nije očišćeno na očišćeno područje kako se ne bi ponovno kontaminiralo očišćeno područje.

DODATNE MJERE OPREZA:
Prije korištenja obavezno pročitajte i pridržavajte se uputa na etiketi.
Tijekom čišćenje prostorije dobro provjetriti / osigurati dobru ventilaciju, nositi rukavice od nitrilne gume.

VAŽNO! Ne koristiti s drugim sredstvima, posebice kiselinama! Može se osloboditi opasni plin klor. Držite dalje od dohvata djece. Ne koristite proizvod u prisutnosti djece, trudnica i osoba narušenog zdravlja.