-20%

Kofer putni veliki L crni ABS Aviator Davidts

Šifra proizvoda: 2301030009
94,40 118,00
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 118,00
*PDV je uključen u cijenu.
Dostupnost:
Dostupno

Opis za Kofer putni veliki L crni ABS Aviator Davidts

Davidts Aviator kolekcija dizajnirana je za modernog putnika i izvrsno je rješenje za one koji traže kompletan i svestran set za svoja putovanja.
Koferi su izrađeni od ABS-a, izdržljivog materijala otpornog na udarce na koje možemo naići tijekom putovanja, poput grubog rukovanja u zračnoj luci. Površina kovčega je glatka i lako se čisti.
S dva prostrana unutarnja pretinca imate dovoljno prostora za učinkovito organiziranje svoje prtljage.
Pregrade s patentnim zatvaračem omogućuju pohranu i lak pristup malim predmetima, poput kabela, adaptera, proizvoda za osobnu higijenu ili drugih bitnih dodataka.
Dvostruki višesmjerni kotači važna su značajka ovih kofera. Ovi kotači omogućuju lako i jednostavno rukovanje, bez obzira na smjer u kojem se krećete. S lakoćom prođite kroz zračne luke, željezničke postaje ili prepune ulice bez osjećaja težine svoje prtljage.
Kodna brava i sigurnosni sustav TSA nude povećanu sigurnost i mir koji vam je potreban tijekom putovanja, a provjera od strane sigurnosnih tijela može se obaviti bez da se ošteti kofer.

*TSA brava- ovo je sustav brava za sigurnost vaših stvari u koferu. U slučaju kontrole sigurnosna tijela će Vašu prtljagu moći jednostavno otvoriti, a da je ne oštete.

Karakteristike kofera:
Boja: crna
Veličina: L
Dimenzije: 75 x 48 x 32 cm
Težina: 4,3 kg
Zapremina: 104 litara
Materijal: vanjski materijal: polipropilen | unutrašnji materijal: poliester
Kotači: 4 dvostruka sa okretom 360 stupnjeva
Patentni zatvarači : da
Ručka: gornja i sa strane
Teleskopska ručka: dva stupnja podizanja
Mogućnost proširenja: da
Brava: Kombinirana brava sa TSA sustavom i sigurnosnom šifrom
Pretinci unutrašnji: dva sa elastičnom trakom i patentnim zatvaračem


Dakle, ako tražite izdržljiv, praktičan i siguran kovčeg za svoje sljedeće putovanje, Davidts Aviator ABS kofer s dva pretinca, dvostrukim višesmjernim kotačima i sustavom
brava s kodom i TSA certifikatom je pravi izbor. Pratit će vas na vašim putovanjima sa stilom i učinkovitošću, pobrinuti se da sve što vam treba bude pri ruci, a da vaša prtljaga ostane na sigurnom
tokom putovanja.