-20%

Kofer putni veliki L crveni PP Roundtrip Davidts

Kataloški broj: 268.573.14
Šifra proizvoda: 2301030006
129,00 161,25
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 161,25
*PDV je uključen u cijenu.
Dostupnost:
Dostupno

Opis za Kofer putni veliki L crveni PP Roundtrip Davidts

Davidts Roundtrip koferi dio su nove kolekcije polipropilenskih kofera modernog dizajna, te jamče maksimalnu otpornost i izdržljivost. Koferi su napravljeni od polipropilena koji im omogućuje da su čvrsti i lagani, te jednostavni za održavanje.
Što je polipropilen ? Injektirani polipropilen je polutvrdi termoplastični polimer, vrlo otporan na abraziju i može se reciklirati. Koferi izrađeni od polipropilena su lagani, otporniji na vlagu, visoke temperature i mehanička oštećenja od većine kofera dostupnih na tržištu izrađenih ostalih materijala.
Čvrst i lagan, to je jedini materijal koji zadovoljava kriterije trajnosti koje zahtijeva Davidts
za proizvodnju kofera.

Moderni dizajn i luksuzne boje, te čvrstoća i sigurnost koji nam ovaj kofer daje, omogućit će da vaše putovanje prođe bezbrižno.

Roundtrip koferi su dizajnirani za udobno putovanje i rukovanje bez napora, što im omogućuju kvalitetna teleskopska drška i 4 dvostruka kotača koji se rotiraju za 360 stupnjeva.
Ovi kotači omogućuju lako i jednostavno rukovanje, bez obzira na smjer u kojem se krećete. S lakoćom prođite kroz zračne luke, željezničke postaje ili prepune ulice bez osjećaja težine svoje prtljage.
Za sigurnost unutrašnjosti kofera zaslužan je vodootporni patentni zatvarač koji lagano klizi bez imalo zapinjanja, te TSA bravica sa sigurnosnom šifrom . Sustav TSA bravice nam omogućuje da sigurnosna tijela mogu provjeriti sadržaj kofera bez da ga oštete.
Unutrašnjost kofera se sastoji od dva pretinca koje se mogu zasebno zatvoriti sa kvalitetnim patentnim zatvaračem. Dodatno osiguranje vaših stvari unutar pretica omogućuju vam elastične trake.
Unutar kofera nalaze se i dva džepa sa patentnim zatvaračem u koje možete pospremiti male stvari poput adaptera, kablova ili proizvoda za osobnu higijenu.

Karakteristike kofera:
Boja: crveni
Veličina: L
Dimenzije: 78 x 54 x 31 cm
Težina: 4,10 kg
Zapremina: 117 litara
Materijal: vanjski materijal: polipropilen | unutrašnji materijal: poliester
Kotači: 4 dvostruka sa okretom 360 stupnjeva
Patentni zatvarači : da
Ručka: gornja i sa strane
Teleskopska ručka: dva stupnja podizanja
Mogućnost proširenja: da
Brava: Kombinirana brava sa TSA sustavom i sigurnosnom šifrom
Pretinci unutrašnji: dva sa elastičnom trakom i patentnim zatvaračem


Putovanje može biti uzbudljivo iskustvo, ali može biti i stresno, pogotovo ako se brinite za svoju prtljagu.


Koferi su često izloženi grubom postupanju na aerodromima, u avionima i tijekom transporta.Važno je imati kofer koji će odolijeti svim izazovima i zaštititi vaše stvari.

Izaberite kofere koji odolijevaju svim izazovima na vašim putovanjima!