Pročišćivač zraka Blueair DustMagnet™ 5240i do 20m2

Šifra proizvoda: 0811010004
424,05
*PDV je uključen u cijenu.
Dostupnost:
Dostupno

Opis za Pročišćivač zraka Blueair DustMagnet™ 5240i do 20m2DustMagnet™ 5240i pročišćivač zraka , dizajniran za život s manje čišćenja ,tiho hvata 99%* prašine u zraku prije nego što se spusti na podove i ostale površine. DustMagnet™ tehnologija privlači čestice prašine u zraku poput magneta zahvaljujući kombinaciji jedinstvenog protoka zraka i predfiltara s električnim nabojem. 5240i je dizajniran da vam pruži čišći zrak s manje prašine u prostorijama do 20 m2 (4,8 izmjena zraka na sat prema AHAM-u).

*Odnosi se na učinkovitost filtra u skupljanju čestica, samo za zrak koji ulazi u filter. Temeljeno na AHAM AC-1 protokolu za uklanjanje prašine u zraku.

Preporučena veličina prostorije: 20 m2 (4,8 izmjena zraka na sat prema AHAM-u). 48 m2 (2 izmjene zraka na sat)
CADR: Dim 232 m3/h; Prašina 226 m3/h; Pelud 238 m3/h
Privlači prašinu poput magneta
Hvata 99% prašine prije nego što se slegne na površinu
Dizajniran da se uklopi u vaš dom
Tih i energetski učinkovit
Dvostruki ulazni i izlazni sustav
Dvostruki filter


HEPASilent™ tehnologija

DustMagnet™ koristi jedinstvenu Blueair HEPASilent™ tehnologiju zbog koje pročišćivači zraka isporučuju čišći zrak uz manje buke i manje energije. Ova tehnologija kombinira elektrostatičku i mehaničku filtraciju za uklanjanje 99,97% čestica u zraku kao što su alergeni, prašina, pelud, perut, virusi i bakterije, plijesan, hlapljivi organski spojevi i mirisi. Prirodni aktivni ugljen učinkovito uklanja isparavajuće organske spojeve, kemikalije i neugodne mirise u kućanstvu.

Dizajniran da se uklopi u vaš dom

Uz prikladnu gornju površinu koja služi i kao pomoćni stolić, ovaj pročišćivač zraka je dizajniran da se uklopi u vaš dom kao predivan primjer skandinavskog namještaja. Nećete trebati skrivati svoj pročišćivač zraka, postavite ga tamo gdje će biti najučinkovitiji.

Automatski način rada / Neprekidan rad ventilatora

Odabir automatskog načina rada znači da će se vaš pročišćivač zraka automatski prilagoditi kada se poveća razina zagađenja. Uz konstantan i prilagodljiv način rada, brzina ventilatora se povećava na temelju očitanja senzora i usporava kada je zrak ponovno čist. To znači da će vaš pročišćivač zraka uvijek raditi savršenom brzinom koja je potrebna za održavanje čistoće zraka u vašem domu.

Precizan izračun trajanja filtera

DustMagnet™ koristi vlastiti algoritam za precizno izračunavanje životnog vijeka filtera na temelju razine onečišćenja i iskorištenosti, osiguravajući kontinuirano uklanjanje čestica i hlapljivih organskih spojeva. Uz stalnu upotrebu, filter može trajati godinu dana. Kada dođe vrijeme za zamjenu filtera, indikator filtera na uređaju i Blueair aplikacija će vam poslati obavijest.

Predfilteri privlače prašinu poput magneta

Jedinstvenost DustMagnet™ pročišćivača zraka su dva predfiltra od nehrđajućeg čelika koji imaju pozitivnan naboj te učinkovito privlače čestice prašine poput magneta. Predfiltri se mogu čistiti i na taj način značajno produžiti vijek trajanja glavnog filtera.

Tih poput šapta

Zahvaljujući našoj vlastitoj tehnologiji filtracije HEPASilent™, DustMagnet™ čisti zrak tiše od šapata 23 dB(A) na najnižoj postavci i normalnog razgovora 47 dB(A) na najvišoj.

Jedinstveni protok zraka

Dvostruki sustav za izlaz zraka, čisti zrak pod preciznim kutom, stvarajući vrtložni efekt u prostoru koji je dizajniran da skuplja čestice prašine u zraku.

Jednostavan senzor kvalitete zraka i LED indikator

Automatski načina rada s pametnim senzorom prati kvalitetu zraka u stvarnom vremenu i automatski prilagođava svoje performanse da bi vam osigurao čist zrak u vašem domu. Kvaliteta zraka se mjeri koncentracijom finih čestica (PM2,5) u zraku. DustMagnet™ je opremljen LED indikatorom kvalitete zraka (AQI) te koristi skalu od 5 boja za prepoznavanje kvalitete zraka kao izvrsne (plava), dobre (zelena), umjerene (žuta), onečišćene (narančasta) ili vrlo onečišćene (crvena).

Doživljaj povezanosti uz Blueair aplikaciju

Dizajniran je s pametnim značajkama poput Clean air ETA (Estimated time of arrival) i praćenjem onečišćujućih tvari u stvarnom vremenu pomoću kojih ćete moći biti sigurni da je vaš zrak stalno čist. Kao korisnik, imat ćete vizualni prikaz procesa čišćenja zraka i procijenjeno vrijeme koje je potrebno da zrak u prostoriji bude čist, a sve zahvaljujući Blueairovom jedinstveno razvijenom algoritmu koji istovremeno prati više parametara u stvarnom vremenu. Također ćete imati posebnu stranicu za filter u aplikaciji koja će uvijek prikazivati vijek trajanja filtera i voditi vas kako da naručite i zamijenite novi filter. Uz značajku dobrodošlice kući, pročišćivač zraka će početi čistiti zrak kada se približite kući kako bi vam poželio dobrodošlicu u zdravo kućno okruženje, ujedno štedeći energiju jer ne radi cijeli dan.

Omogućeno upravljanje glasom

DustMagnet™ pročišćivačem zraka možete jednostavno upravljati glasovnim naredbama koristeći kompatibilne glasovne usluge kao što je Amazon Alexa ili Google Home.

Karakteristike priozvoda

Preporučena veličina prostorije: 20 m2 (4,8 izmjena zraka na sat prema AHAM-u). 48 m2 (2 izmjene zraka na sat)
CADR: Dim 232 m3/h; Prašina 226 m3/h; Pelud 238 m3/h
Prikladan za manje i srednje prostorije
Energetski učinkovit (4W – 22W)
Pametne značajke uz Wi-Fi i aplikaciju Blueair
Tih 23 – 47 dB(A)
Indikator zamjene filtera
Jednostavan za korištenje i održavanje
Testirao AHAM
Dvostruki ulazni i izlazni sustav

Garancija: 2 godine

Video prezentacija za Pročišćivač zraka Blueair DustMagnet™ 5240i do 20m2