Pročišćivač zraka Blueair Health protect 7770i do 62m2

Šifra proizvoda: 0811020003
1.134,78
*PDV je uključen u cijenu.
Dostupnost:
Dostupno

Opis za Pročišćivač zraka Blueair Health protect 7770i do 62m2


Blueair HealthProtect™ 7770i pročišćivač zraka uz visoke performanse i lako korištenje čini izvrsnim izborom za one koji žele disati čist zrak u zatvorenom prostoru. Švedski dizajn i kvaliteta materijala, omogućuje mu vodeće mjesto u svijetu među pročišćivače zraka.
Blueairov najnapredniji pročišćivač zraka ikada, HealthProtect™, jedini je pročišćivač zraka koji pruža 24/7 zaštitu od virusa i bakterija.
Pročišćivač spaja jednostavnost upotrebe i poznate performanse Blueaira te vam pruža čist zrak dodirom na tipku. Pritisnite tipku za kontrolu i Blue će se automatski prilagoditi kako bi vam pružio više čistog zraka uz manju razinu buke i manju potrošnju energije.
Male je površine i izrazito tih, stoga je idealan za manje prostorije i poput spavaćih soba.

Najnaprednija Blueair tehnologija s najnižom razinom buke i najmanjom potrošnjom energije

Preporučena veličina prostorije: 62 m2 (4.8 izmjena zraka u satu). 155 m2 (2 izmjene zraka u satu)
CADR (Isporuka čistog zraka): Dim 735 m3/h; Prašina >675 m3/h; Pelud 735 m3/h

Nadzire prostoriju i aktivira GermShield™ način rada za uništavanje bakterija u trenutcima koji su idealni za njihovo širenje

SpriralAir™ Kruženje zraka 360° – učinkovito širi siguran i zdrav zrak cijelom prostorijom

* Wi-Fi spajanje, Blueair app kompatibilnost
*Laserski senzor za čestice
* VOC senzor
* Indikator kvalitete zraka
* Kvaliteta zraka (PM1, PM2,5 i PM10) u brojevima
*Numerički zaslon

LAGANO ISPUNITE PROSTORIJU S JOŠ VIŠE ČISTOG ZRAKA
Pročišćavanje kompletnog zraka unutar prostorija do 62 m2 svakih 12 minuta!

HEPASilent Ultra™ je najnaprednija tehnologija filtracije. Svaka komponenta je posebno dizajnirana u Švedskoj kako bi pružila maksimalne performanse i energetsku učinkovitost. Ova patentirana tehnologija unutar HealthProtect™7440i pročišćivača zraka kombinira elektrostatičku i mehaničku filtraciju za ubijanje preko 99% mikroba i uklanjanje prašine, peludi, peruti, plijesni, hlapljivih organskih spojeva, plinova i mirisa.

HEPASilent Ultra™ tehnologija isporučuje 50% više čistog zraka, troši 55% manje energije i ima 10% nižu razinu buke u odnosu na tradicionalnu HEPA filtraciju.

24/7 ZAŠTITA PROTIV VIRUSA I BAKTERIJA
Čak i u stanju mirovanja, patentirana GermShield™ tehnologija omogućuje da HealthProtect™ 7770i pročišćivač zraka proaktivno nadzire vašu prostoriju i ubija viruse i bakterije u samom filteru, koristeći mali protok zraka i elektrifikaciju plazme. Nježan i blag protok zraka onemogućuje rast i dalje razmnožavanje mikroorganizama.

VIŠE ČISTOG ZRAKA U SVAKOM KUTKU PROSTORIJE
Patentirana SpiralAir™ distribucija pročišćenog zraka isporučuje čist zrak u smjeru 360°, čime se postiže bolja i brža pokrivenost i najzaklonjenijih dijelova prostorija.

NUMERIČKI ZASLON
Intuitivna traka s indikatorima u 5 boja daje brza ažuriranja o razinama čestica i plina, a numerički zaslon mjeri razine za čestice PM1, PM2,5 i PM10.

S VAMA NA SVAKOM MJESTU
Integriran Wi-Fi daje mogućnost da u svakom trenutku preko mobilne aplikacije i preko ugrađenog laserskog senzora za kontrolu kvalitete zraka možete pratiti stanje i kvalitetu zraka unutar prostorije i shodno tome prilagođavati rad uređaja sa svih lokacija.

Garancija 2 godine